måndag 17 september 2018

Fetaostsallad med rödbetor, björnbär och spenat



2 portioner

1 påse spenat
4 förkokta rödbetor i klyftor
2 hg björnbär
1/2 rödlök i tunna skivor
ca 50 g cashewnötter
150 g fetaost
1 ägg
salt och peppar

1 msk balsamvinäger
1 tsk flytande honung

Stek spenaten snabbt i lite olja. Krydda med salt och peppar. Fördela på två tallrikar.

Lägg över rödbetsklyftor, rödlök och björnbär. Häll över dressingen gjord av balsamvinäger och honung.

Hacka cashewnötterna. Dela fetaosten i fyra bitar och vänd dessa i uppvispat ägg. Panera sen med cashewnötterna. Stek ett par minuter på var sida i lite olja. Lägg fetaosten på tallrikarna och strössla ev. över överblivet nöthack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg