Till buffén eller julbordet!
4-6 bufféportioner
4 stora skivor parmaskinka
1 dl philadelfiaost
1 msk soltorkade tomater i olja
6 basilikablad
1 msk färskriven parmesan
Lägg ut skinkan på plastfolie.
Mixa osten, soltorkade tomater och basilika. Bred ostblandningen på skinkan och strö över parmesan.
Rulla ihop allt som en rulltårta och rulla in hårt i plastfolie. Låt vila i kylen minst 30 minuter. Ta sen bort plastfolien och skär upp i lagom stora bitar. Toppa med hackade soltorkade tomater och ev lite basilika.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar