Gott tillbehör till grillat! Recept från matmagasinet nr 7/2013.
800 g kokt färskpotatis
4 msk smör
2 msk hackad gräslök
1 pressad vitlöksklyfta
1 röd chili
salt
Ta fyra bitar grillfolie och lägg potatisarna (skurna i bitar) på mitten av varje ark. Rör samman smör, gräslök och vitlök. Hacka chilin fint (ta bort kärnorna först) och blanda med smöret. Salt lite.
Lägg smöret på potatisarna och vik ihop paketet. Lägg paketen på glöden i ca 10 minuter tills potatisen är varm.
söndag 3 november 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar