4 portioner
1-2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1/2 dl blandade färska örter
1 pkt krossade tomater
salt
en nypa socker
4 hg pasta
1,5 dl cashewnötter
färsk parmesan
Finhacka vitlöken och fräs i en kastrull med olivolja. Häll över de krossade tomaterna och tillsätt de färska örterna (motsvarande mängde frysta eller torkade går också bra). Låt koka några minuter. Mixa ihop allt med en handmixer. Smaka av med salt och lite socker.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och blanda ner den varma tomatsåsen. Hacka nötterna grovt och strö över tillsammans med riven parmesanost.
lördag 23 maj 2015
Tomat- och cashewnötspasta med riven parmesan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Gjorde denna fyllning till ett lager i en prinsesstårta förra veckan. Den blev mycket uppskattad - både av stora och små. Receptet räcker ti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar