4 portioner
1-2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1/2 dl blandade färska örter
1 pkt krossade tomater
salt
en nypa socker
4 hg pasta
1,5 dl cashewnötter
färsk parmesan
Finhacka vitlöken och fräs i en kastrull med olivolja. Häll över de krossade tomaterna och tillsätt de färska örterna (motsvarande mängde frysta eller torkade går också bra). Låt koka några minuter. Mixa ihop allt med en handmixer. Smaka av med salt och lite socker.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och blanda ner den varma tomatsåsen. Hacka nötterna grovt och strö över tillsammans med riven parmesanost.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar