4 dl rörsocker
5 skivade röda chilifrukter
5 hackade vitlöksklyftor
1 liten hackad rödlök
2 msk finhackad färsk ingefära
0,5 dl vitvinsvinäger
0,5 dl rapsolja
2 msk fisksås
Lägg alla ingredienser till marmeladen i en kastrull. Koka upp och sjud i 15 minuter. Späd ev. med lite vatten om marmeladen känns tjock.
måndag 4 juli 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
-
Detta är en fantastiskt god kladdkaketårta. Det går också utmärkt att göra den röd, med hallonsås ifrån färskpressade hallon och röd karamel...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar