1/2 kg färskpotatis
1 krm socker
vitpeppar
flingsalt
Koka potatisen i ca 15 minuter. Låt svalna/kallna. Stek i smör eller smör blandat med rapsolja tillsammans med socker, salt och peppar.
måndag 4 juli 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Detta är en riktigt "80-talsklassiker" som gjordes ganska så ofta hemma hos oss. Då användes alltid Unkel Bens helt vanliga ris - ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Detta blir inte världens snyggast tårta - men en av de godare. Många som får smaka på denna säger att det är en av de godaste tårtor de ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar