Detta är riktig snabbmat! Barnen tyckte inte att det var något vidare, men vi vuxna tyckte att det var väldigt gott.
3-4 hg tagliatelle
1 burk, 140 g, pesto genovese med soltorkade tomater
2 dl svarta oliver
2 dl riven parmesan
150 g tärnad fetaost
80 g parmaskinka
50 g pinjenötter
salt, peppar
Koka pastan mjuk i lättsaltat vatten. Låt den rinna av. Blanda den med peston, oliver och parmesan.
Toppa med fetaost och skinka. Strö pinjenötter över. Salta och peppra.
Räcker till 3-4 portioner.
måndag 12 december 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar