Dessa små parmarullar fick också plats på minibuffén jag skrev om för ett par dagar sedan. Ihop med lite sallad och kanske några pinjenötter skulle det kunna bli en god förrätt istället för en rätt bland många.
150 g parmaskinka
knappt 250 g mascarpone (det skulle nog fungera med philadelfiaost också)
skalet av 1 citron (finrivet)
1 kruka basilika (hackad)
Lägg ut parmaskinkan på skärbräda eller folie. Bred på ett lager mascarpone. Strö över basilika och citron. Rulla ihop allt och skär i cm-tunna skivor.
måndag 11 juni 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar