söndag 4 januari 2015
Enkel förrätt med mozzarella, parmaskinka och färska fikon
2 personer
4-6 skivor parmaskinka
2 färska fikon i klyftor
1/2 mozzarellaost i mindre bitar
dressing:
lite olivolja (ca 1 msk)
några droppar citronsaft
lite flytande honung (ca 1 tsk)
Varva parmaskinka, fikon och mozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. Klart!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
-
Detta är en riktigt "80-talsklassiker" som gjordes ganska så ofta hemma hos oss. Då användes alltid Unkel Bens helt vanliga ris - ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar