ca 4 personer
2 ankbröst eller motsvarande mängd kyckling
salt, peppar
sallad av olika de slag
kärnorna från 1-2 granatäpplen
150 g blåmögelost i små bitar
1 dl kärnfria blå druvor, halverade
3 msk hallonbalsamvinäger
Tillbehör: bröd
Krydda "köttet" med salt och peppar och stek det i stekpanna tills det fått fin färg. Stek klart i ugnen, 200 grader. Blanda alla ingredienser till salladen på ett stort fat. Skär "köttet" i tunna skivor och lägg det ovanpå salladen. Krydda med salt, peppar och balsamvinäger.
tisdag 9 augusti 2011
Sallad med ankbröst eller kyckling, blåmögelost och granatäpple
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar