ca 4 personer
2 ankbröst eller motsvarande mängd kyckling
salt, peppar
sallad av olika de slag
kärnorna från 1-2 granatäpplen
150 g blåmögelost i små bitar
1 dl kärnfria blå druvor, halverade
3 msk hallonbalsamvinäger
Tillbehör: bröd
Krydda "köttet" med salt och peppar och stek det i stekpanna tills det fått fin färg. Stek klart i ugnen, 200 grader. Blanda alla ingredienser till salladen på ett stort fat. Skär "köttet" i tunna skivor och lägg det ovanpå salladen. Krydda med salt, peppar och balsamvinäger.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar