1,75 dl grädde
0,75 dl mjölk
1 msk kycklingfond
1,5 msk balsamvinäger
1/2 msk kinesisk soya
1 krm salt
lite svartpeppar
100 g philadelfiaost
Rör ihop allt utom philadelfiaosten. Koka upp. Låt osten smälta ner och koka upp snabbt igen. Smaka av med salt och peppar.
Passar bra till både kött och kyckling.
onsdag 1 januari 2014
Balsamicosås med philadelfiaost
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Gjorde denna fyllning till ett lager i en prinsesstårta förra veckan. Den blev mycket uppskattad - både av stora och små. Receptet räcker ti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar