God sås som passar bra att servera till kött.
1/2 msk nykrossad peppar (grön-, rosé- och svartpeppar)
2 msk smör
2,5 dl grädde
1 dl créme fraiche
1 msk tomatpuré
3/4 köttbuljongtärning
1 tsk balsamvinäger
en nypa socker
lite salt
ev. lite steksky om man stekt kött brevid
Bryn krossad peppar i smöret. Tillsätt övriga ingredienser och låt småkoka en liten stund.
onsdag 1 januari 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar