De här muffinsen blev lite torra för min smak - men barnen var jättenöjda - fast smaken var det inget fel på. Jag tror att det hade passat bra med en god chokladfrosting på dessa.
12-15 stycken
125 g smör
2 dl smör
2 ägg
1,5 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 hg mjölkchoklad, grovhackad
Vispa ihop smör och socker. Tillsätt äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser och klicka i smeten i muffinsformar. Grädda i 175 grader knappt 15 minuter.
fredag 27 april 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
du hade rätt men dom var grymt goda
SvaraRaderaRoligt att du vågade testa, trots att jag inte var supernöjd med dem!
SvaraRadera