8 stycken
50 g vit choklad
4 dl vetemjöl (240 g)
1 msk strösocker
2 tsk bakpulver
2 krm salt
50 g smör
2 dl mjölk
Sätt ugnen på 225 grader. Grovhacka chokladen.
Blanda mjöl, socker, bakpulver, salt och smöret, skuret i tärningar, i matberedare eller för hand. Tillsätt mjölk och choklad och blanda snabbt ihop till en kladdig deg.
Klicka ut smeten till åtta högar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 12-14 min. Låt svalna på galler.
lördag 14 april 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
Drömmar är något som jag aldrig gjort tidigare - har fått för mig att det ska vara svårt att få dem att bli bra, men efter att ha bakat dess...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar