2 mackor
1 kycklingfilé
4 skivor vitt surdegsbröd
2 msk pesto
1 fpk mozzarella (125g)
100 g grillad paprika
lite basilika
lite ruccola
10 körsbärstomater
olivolja
salt och svartpeppar
Salta och peppra kycklingen. Stek i olja i ca 8-10 minuter på varje sida.
Bred pesto på brödskivorna.
Lägg på skivad kyckling, mozzarella, paprika och basilika. Salta och peppra.
Lägg de resterande brödskivorna som lock.
Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna ca 10 minuter tills osten smälter.
Servera med en sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar