2 mackor
1 kycklingfilé
4 skivor vitt surdegsbröd
2 msk pesto
1 fpk mozzarella (125g)
100 g grillad paprika
lite basilika
lite ruccola
10 körsbärstomater
olivolja
salt och svartpeppar
Salta och peppra kycklingen. Stek i olja i ca 8-10 minuter på varje sida.
Bred pesto på brödskivorna.
Lägg på skivad kyckling, mozzarella, paprika och basilika. Salta och peppra.
Lägg de resterande brödskivorna som lock.
Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna ca 10 minuter tills osten smälter.
Servera med en sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Ca 25 bitar Denna tårta behöver göras i en form (tårtring) som är ca 30 cm i diameter. Klä gärna tårtringen/kanten med plastremsa. ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar