fredag 11 oktober 2019
Panerad fetaost med tzatziki och klyftpotatis
3 portioner
3 hg fetaost
ca 1 dl vetemjöl
1 ägg
ca 1 dl ströbröd
smör att steka i
Skär osten i totalt 6 bitar. Vänd osten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek osten i en stekpanna i smör eller olja tills den fått fin färg.
Servera med klyftpotatis, tzatziki och en sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
-
12 stycken 1,5 dl rågmjöl 2 dl vatten 50 g jäst 3 dl ljummet vatten 1/2 msk salt 2 msk neutral olja 2 msk ljus sirap ca 6-7 dl vet...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar