250 g jordgubbar i små bitar
1/2 fintärnad gurka
1/2 dl hackad gräslök
2 msk olja
1 msk dragonvinäger
1 tsk rosépepparkorn, krossade
1/2 tsk grönpepparkorn, krossade
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Blanda först jordgubbar, gurka och gräslök. Blanda alla ingredienserna till dressingen. Blanda allt och låt stå kallt i 1 timma innan servering.
Passar bra till de mesta man kan grilla!!!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar