ca 6 dl
2 hela ägg
2 tsk senap
2 msk vinäger eller citronsaft
2 krm salt
1 krm peppar
5 dl matolja
Alla ingredienserna ska ha rumstemperatur. Häll alla ingredienserna i en bägare med hög kant (typ en sån bägare som finns som tillbehör till en stavmixer). Sätt ner stavmixern i botten på bägaren. Mixa först utan att lyfta stavmixern och för den sedan upp och ner ett par gånger. Låt kniven vara under ytan hela tiden. Mixningstid ca 15 sekunder.
torsdag 26 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar