5 portioner
250 g okokta pastaskruvar
2 - 2,5 dl créme fraiche (hälften fet - hälften mager)
knappt 2 dl majonnäs, gräddfil och filmjölk (ca 1/3 av varje)
knappt 2 hg kassler (strimlas eller tärnas)
0,5 purjolök
1/4 rödlök
1 vitlöksklyfta
salt
vitpeppar
cayennepeppar
Koka pastan och blanda med resten av ingredienserna (köttet går även att ha i skivor vid sidan om).
Salladen blir godast om den görs dagen innan den ska ätas.
Servera gärna med en sallad och bröd.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar