Hittade detta recept i kvällstidningarnas nya matbilaga "Mitt kök". Där serveras den tillsammans med hamburgare och ugnsrostade rotfrukter - samma som på bilden.
2 morötter
1 palsternacka
1 äpple eller 1/2 hackad ananas
1/2 gul lök
1 dl majonnäs
1,5 dl gräddfil
2 krm salt
1 krm vitpeppar
Skala och riv morötter, palsternacka och äpple grovt.
Skala och hacka löken. Blanda med majonnäs, gräddfil, salt och peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar