4 personer
4 bitar laxfilé
1 paket bacon, 140 g
10 champinjoner
3 dl crème fraiche
(1 vitlökklyfta)
salt
svartpeppar
Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna och halstra dem lätt i saltat, torr stekpanna på den sidan som pepparn ligger.
Salta och peppra och låt steka klart i ugnen på 150 grader, 15-20 minuter.
Koka pastan.
Bryn baconbitarna lätt och tillsätt champinjonerna. Rör om. Slå upp i en sil när svampen fått färg.
Blanda bacon och svampfräs med den kokta pastan och tillsätt crème fraiche.
Rör om, smaksätt med salt, svartpeppar och ev. lite vitlök.
Servera med laxen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar