Detta recept kommer ifrån ICAkuriren nr. 51/08.
4 portioner
5 cocktailtomater, halverade
2 hg getost, bruten i mindre bitar
1/2 rödlök, skuren i tunna skivor
1/2 gurka, urkärnad och skuren i bitar
1 avokado, skuren i bitar
25 g pinjenötter, rostade i het panna, lätt saltade
en rejäl hög valfri sallad
3-4 torkade aprikoser
Vinägrett:
1 dl rapsolja
2,5 msk balsamvinäger
1/2 dl flytande honung
1,5 msk senap, gärna dijon
1/2 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
Blanda alla ingredienserna till salladen och till vinägretten och sedan allt tillsammans.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar