Mina bästa recept och några till
onsdag 1 juni 2011
Kolasås att servera till inkokta päron
1,5 dl vispgrädde
2,5 dl mellangrädde
0,5 dl socker
0,5 dl sirap
1 msk smör
ev. 0,5 tsk ingefära
Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull. Koka ganska kraftigt tills såsen är ljusbrun, 12-15 minuter. Rör då och då. Blanda ner smör och smaksätt ev. med ingefära.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
förkokta, grillade kamben
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
Roy Fares Key Lime Pie
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
Makrill med sötsur sås
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Fläskfilépaj
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
Skinkschnitzel i ugnen
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar