lördag 18 juni 2011
Björnbärsmilkshake
4 stora glas
ca 5 dl frusna björnbär
mjölk som precis täcker björnbären
2 msk vaniljsocker
ca 2 msk strösocker (mängd beroende på hur sura björnbären är)
2,5 dl vaniljyoghurt
Häll de frusna björnbären i en mixer. Häll över så mycket mjölk att det täcker björnbären. Sockra och mixa till en slät massa. Tillsätt yoghurten och mixa tills allt blandats ordentligt. Häll upp i glas. Lägg ev. en klick glass i botten av glaset.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar