50 g margarin
1 påse flagad mandel
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk
1 burk päronhalvor eller egeninlagda päron
Smält margarin i en kastrull. Tillsätt mandel, socker, vetemjöl och mjölk. Koka upp under omrörning.
Lägg päronhalvor i en form och häll över toscasmeten. Grädda mitt i ugnen i 225 grader ca 10 minuter.
Servera päronen avsvalnade med glass eller vispgrädde.
söndag 12 juni 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar