onsdag 19 oktober 2011
Kycklingspett
4 stora kycklingfiléer
salt
grovmalen svartpeppar
paprikapulver
curry
"Marinad"
2 dl sweet chili
1 dl olja
2 vitlökklyftor
Dela kycklingfiléerna i lagom stora bitar (för att träs på spett). Krydda med salt, peppar, curry och paprikapulver. Stek bitarna så att de får fin färg.
Blanda ihop sweet chili, olja och vitlök. Doppa kycklingbitarna i röran och trä sen upp dem på grillspett.
Tillaga spetten i ugnen, 225 grader, ca 15 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
Satsen räcker till att fylla ett lager på en normalstor tårta. 2 hg hallon och blåbär (frusna går bra) 1 msk socker 0,5 dl vatten 2 gela...
-
Jag gör inte rulltårta så ofta av någon anledning (har gjort misslyckade alltför många gånger), men denna är helt klart en favorit. Den är ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar