4 hg strimlad kyckling
1,5 dl vatten
Kryddblandning:
2 krm cayennepeppar
1 krm krossad chili
1,5 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1,5 tsk salt
1 tsk lökpulver
1 tsk torkad oregano
Tillbehör:
gräddfil
salsa
tortillabröd
grönsaker
riven ost
Skär kycklingen i strimlor och stek i olja tills de fått lite yta.
Hälls kryddblandningen i stekpannan. Rör om så att den inte bränner fast. Späd med vatten och låt småputtra i ca 10 minuter.
Hacka grönsakerna och lägg i små skålar.
Värm bröden i folie i ugnen (120°) i några minuter eller 1 minut i mikron.
Lägg alla ingredienserna i ljummet bröd och vik ihop.
fredag 2 juni 2017
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 35-40 stycken 2 dl linfrö 3 dl havregryn 5 dl kokhet vatten Detta blandas direkt i assistenten eller bunken och svälle...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar