1 kg kycklingfilé
1 pkt krossade tomater med basilika
5 dl vispgrädde
1 dl färska eller frusna örter
ca 10 ostskivor
salt och peppar
Dela kycklingfiléerna i några bitar. Lägg i en form. Salta och peppra.
Blanda krossade tomater, grädde och örter. Häll över kycklingen.
Gratinera i 20-30 minuter - tills kycklingen är klar.
Lägg över ostskivorna efter ungefär 15 minuter.
Servera gärna med pasta.
fredag 2 juni 2017
Kycklinggratäng med tomatsås
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar