2 ägg
1,5 dl strösocker
1,5 dl mjöl
ca 2,5 dl vinbär
50-75 g vit choklad
ca 60 g smör
knappt 1/2 dl pärlsocker
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form.
"Strössla" över vinbär och vit choklad. Hyvla över smöret (använd osthyvel). Strö över pärlsockret.
Grädda kakan i 175° ca 30-50 minuter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Denna sås passar riktigt bra till stekt och grillat kött. T o m mina barn tycker att den är god. Enklare såsrecept får man leta efter... 4...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar