2 ägg
1,5 dl strösocker
1,5 dl mjöl
ca 2,5 dl vinbär
50-75 g vit choklad
ca 60 g smör
knappt 1/2 dl pärlsocker
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form.
"Strössla" över vinbär och vit choklad. Hyvla över smöret (använd osthyvel). Strö över pärlsockret.
Grädda kakan i 175° ca 30-50 minuter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
-
Vi äter inte kavring så ofta i vårt hus, men ibland behövs kavring när man t ex ska göra en skaldjurstårta eller något sånt och då fungerar ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar