För 2 personer
2 st kycklingfiléer
2,5-3 dl matlagningsgrädde
2 msk mango chutney
2 tsk kycklingfond
3 krm sambal oelek
salt
peppar
couscous
2 kiwi
1 mango
Stek kycklingen, salta och peppra. Häll på matlagningsgrädden och lägg i chutney, fond och sambal oelek. Låt puttra i ca 10 minuter.
Tärna kiwi och mango. Blanda ner i couscousen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
-
5 dl vita vinbär 1 dl vatten 100 g smör 2 ägg 2 dl socker Koka vinbär med vatten. Mosa lite i vinbären så att saften kommer ut ord...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar