6-8 portioner
8 hg falukorv
1 stor lök
6 msk tomatpuré
1/2 - 1 msk vetemjöl
2,5 dl "röd" mjölk
2,5 dl vispgrädde
salt och peppar
Skala och hacka löken och strimla korven.
Bryn löken någon minut. Tillsätt korven och låt den bryna med en liten stund.
Tillsätt tomatpuré, mjöl, mjölk och grädde. Låt koka några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera till ris eller pasta.
tisdag 5 juli 2011
Korv Stroganoff
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar