8 hg blandfärs
1 lök
2 dl créme fraiche
lite vatten
1 msk mjöl
2 stora msk tomatpuré
2 msk soya
1 tsk timjan
svartpeppar
salt
Stek blandfärs tillsammans med lök. Blanda ner mjöl, tomatpuré och soya. Häll över créme fraiche och späd med vatten (2-3 dl). Krydda och låt koka några minuter. Servera med spagetti
tisdag 12 april 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
-
5 dl vita vinbär 1 dl vatten 100 g smör 2 ägg 2 dl socker Koka vinbär med vatten. Mosa lite i vinbären så att saften kommer ut ord...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar