Gör en meny för två veckor på en gång denna gången. Vi ska åka bort några dagar när det är påsklov så det blir ändå inte så många dagar där mat ska lagas här hemma.
dag 1: tjälknöl med potatisgratäng, toast Skagen till förrätt
dag 2: köttfärssås och spagetti
dag 3: pasta med laxsås
dag 4: fläskfilé i rosa sås
dag 5: falukorv i ugn med lök och äpple
dag 6: fläskfilé i rosa sås
dag 7: stekt torsk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar