3 dl gräddfil
1 stor msk majonnäs
1 stor msk bostongurka
1 stor msk chilisås
1/2 dl rostad lök
salt och peppar
Blanda allt.
Mängderna till denna dressing är mycket ungefärliga. Framförallt gäller det mängden av majonnäs i förhållande till gräddfil. Denna sås blir ganska så rinnig. Vill man ha den fastare kan man ta betydligt mer majonnäs. Fast då smakar det ju betydligt mer majonnäs också......
måndag 4 april 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar