4 portioner
1 ägg
1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)
4 msk vetemjöl
1 dl yoghurt naturell
1 dl mjölk
2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden
1 tsk paprikapulver
1 dl crème fraiche
1 krm salt
1/2 mango chutney
25 g smält smör
Vispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt. Grädda våfflorna (2 stycken) och skär ut hjärtan.
Blanda kryddmix med yoghurt. Lägg i kycklingen och låt marinera ca 15 minuter. Stek kycklingen.
Blanda ihop crème fraiche och mango chutney till en kräm.
Uppläggning:
Lägg en utskuren hjärtvåffla på en tallrik. Toppa med kyckling och mangokräm. Dekorera med sallad och mango. Toppa med ett våffelhjärta.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
Jag gör inte rulltårta så ofta av någon anledning (har gjort misslyckade alltför många gånger), men denna är helt klart en favorit. Den är ...
-
Enklare än så här kan det knappast bli. Servera gärna tillsamman med couscous och fetaostsås (2 dl cremé fraiche, 2 hg fetaost, lite pressad...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar