4 portioner
300 g chips
1/2-1 grillad kyckling, rensad och skuren i mindre bitar
1,5 burk tacosås
25 g inlagda jalapeños, skuren i mindre bitar
200 g riven ost
1/2-1 grillad kyckling, rensad och skuren i mindre bitar
1,5 burk tacosås
25 g inlagda jalapeños, skuren i mindre bitar
200 g riven ost
Tomatsalsa:
3 stora tomater
1/2 finhackad rödlök
1/2 kruka koriander
Guacamole:
2 avokado
1 limeklyfta
1 pressad klyfta vitlök
1 dl gräddfil
Börja med tomatsalsan: Klyfta tomater och ta bort kärnorna (det blöta i mitten). Blanda med hackad rödlök och finhackad koriander. Eller uteslut koriandern om du inte gillar det! Det blir gott ändå!
Guacamole: Skala och mosa avokadon. Blanda med lite pressad lime, vitlök och gräddfil. Smaka av med lite salt och peppar.
Sätt ugnen på 225°. Lägg chipsen på en stor plåt. Strö över kyckling och jalapeños. Klicka över tacosåsen och strö till sist över riven ost. Gratinera i 10 minuter.
Servera med tomatsalsan och guacamole.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar