För att göra denna glass behövs 3 bunkar.
3 äggulor
2 dl socker
85 g philadelfiaost
3 äggvitor
3 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
2-3 dubbeldaim, finhackade
Vispa äggulor, socker och philadelfiaost i en bunke. Vispa grädde blandat med vaniljsocker i nästa bunke och vispa slutligen äggvitorna till hårt skum i en tredjebunke. Blanda allt (äggvitorna ska i sist). Häll i en form och ställ i frysen. Ta fram glassen ca 30 minuter innan den ska serveras.
tisdag 3 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar