5 portioner
250 g okokta pastaskruvar
2 - 2,5 dl créme fraiche (hälften fet - hälften mager)
knappt 2 dl majonnäs, gräddfil och filmjölk (ca 1/3 av varje)
knappt 2 hg kassler (strimlas eller tärnas)
0,5 purjolök
1/4 rödlök
1 vitlöksklyfta
salt
vitpeppar
cayennepeppar
Koka pastan och blanda med resten av ingredienserna (köttet går även att ha i skivor vid sidan om).
Salladen blir godast om den görs dagen innan den ska ätas.
Servera gärna med en sallad och bröd.
tisdag 31 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar