ca 6 dl
2 hela ägg
2 tsk senap
2 msk vinäger eller citronsaft
2 krm salt
1 krm peppar
5 dl matolja
Alla ingredienserna ska ha rumstemperatur. Häll alla ingredienserna i en bägare med hög kant (typ en sån bägare som finns som tillbehör till en stavmixer). Sätt ner stavmixern i botten på bägaren. Mixa först utan att lyfta stavmixern och för den sedan upp och ner ett par gånger. Låt kniven vara under ytan hela tiden. Mixningstid ca 15 sekunder.
torsdag 26 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar