Tillsamman med oxfilé blir detta en riktigt festmåltid!!!
4 bakpotatis
gräddfil, ca 1 msk/potatis
hackad lök, (röd eller scharlotten)
riven ost (gärna västerbottenost)
dragon
Baka potatisen genommjuk i mikro eller ugn. .
Skär av locket på potatisarna, gröp ur innehållet och lägg i en skål. Tillsätt gräddfil, dragon, lök och ost. Vispa med elvisp till ett lagom fast mos. Strö lite av osten ovan på och gratinera i ugn till osten smält.
fredag 27 maj 2011
Twice-baked-potatoes eller potatismosfylld bakpotatis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar