tisdag 31 maj 2011
Röd potatissallad
1 portion
70 g potatis
1 msk pesto
1/2 liten rödlök
3-4 soltorkade tomater
1/2 dl smaksatt créme fraiche, t ex tomat/basilika
Koka potatisen, dela den i bitar och lägg i en skål. Strimla de soltorkade tomaterna, skiva rödlöken och blanda med potatisen.
Rör ihop crème fraiche och pesto, vänd ner det i potatisen.
Servera salladen till kallskuret eller grillat kött.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
Vilken rolig blogg. Denna måste jag lägga till. Vilka underbara recept du har :)
SvaraRaderaTack!
SvaraRadera