Detta recept kommer ifrån ICAkuriren nr. 51/08.
4 portioner
5 cocktailtomater, halverade
2 hg getost, bruten i mindre bitar
1/2 rödlök, skuren i tunna skivor
1/2 gurka, urkärnad och skuren i bitar
1 avokado, skuren i bitar
25 g pinjenötter, rostade i het panna, lätt saltade
en rejäl hög valfri sallad
3-4 torkade aprikoser
Vinägrett:
1 dl rapsolja
2,5 msk balsamvinäger
1/2 dl flytande honung
1,5 msk senap, gärna dijon
1/2 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
Blanda alla ingredienserna till salladen och till vinägretten och sedan allt tillsammans.
tisdag 3 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Gjorde denna fyllning till ett lager i en prinsesstårta förra veckan. Den blev mycket uppskattad - både av stora och små. Receptet räcker ti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar