onsdag 25 maj 2011

Svartpepparhalstrad laxfilé med svamppasta

4 personer

4 bitar laxfilé
1 paket bacon, 140 g
10 champinjoner
3 dl crème fraiche
(1 vitlökklyfta)
salt
svartpeppar

Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna och halstra dem lätt i saltat, torr stekpanna på den sidan som pepparn ligger.

Salta och peppra och låt steka klart i ugnen på 150 grader, 15-20 minuter.

Koka pastan.

Bryn baconbitarna lätt och tillsätt champinjonerna. Rör om. Slå upp i en sil när svampen fått färg.

Blanda bacon och svampfräs med den kokta pastan och tillsätt crème fraiche.

Rör om, smaksätt med salt, svartpeppar och ev. lite vitlök.

Servera med laxen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg