4 personer
4 bitar laxfilé
1 paket bacon, 140 g
10 champinjoner
3 dl crème fraiche
(1 vitlökklyfta)
salt
svartpeppar
Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna och halstra dem lätt i saltat, torr stekpanna på den sidan som pepparn ligger.
Salta och peppra och låt steka klart i ugnen på 150 grader, 15-20 minuter.
Koka pastan.
Bryn baconbitarna lätt och tillsätt champinjonerna. Rör om. Slå upp i en sil när svampen fått färg.
Blanda bacon och svampfräs med den kokta pastan och tillsätt crème fraiche.
Rör om, smaksätt med salt, svartpeppar och ev. lite vitlök.
Servera med laxen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
Jag gör inte rulltårta så ofta av någon anledning (har gjort misslyckade alltför många gånger), men denna är helt klart en favorit. Den är ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar