4 personer
4 bitar laxfilé
1 paket bacon, 140 g
10 champinjoner
3 dl crème fraiche
(1 vitlökklyfta)
salt
svartpeppar
Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna och halstra dem lätt i saltat, torr stekpanna på den sidan som pepparn ligger.
Salta och peppra och låt steka klart i ugnen på 150 grader, 15-20 minuter.
Koka pastan.
Bryn baconbitarna lätt och tillsätt champinjonerna. Rör om. Slå upp i en sil när svampen fått färg.
Blanda bacon och svampfräs med den kokta pastan och tillsätt crème fraiche.
Rör om, smaksätt med salt, svartpeppar och ev. lite vitlök.
Servera med laxen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Gjorde denna fyllning till ett lager i en prinsesstårta förra veckan. Den blev mycket uppskattad - både av stora och små. Receptet räcker ti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar