280 g pastaskruvar
1 gul lök
1 msk olja
3 hg köttfärs
1/2 tsk salt
1 tsk curry
1/2 krm cayennepeppar
1 krm svartpeppar
2 dl buljong
2 bananer
1/2 dl jordnötter
Koka pastan. Skala och hacka löken. Fräs den i några minuter och tillsätt köttfärsen och låt den fräsa med tills den fått färg. Krydda med salt, curry, cayennepeppar och svartpeppar. Häll över buljong och låt småkoka i ca 5 minuter. Rör ner pastan i köttfärsröran. Skär bananerna i skivor och blanda ner tillsammans med jordnötterna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar