4 äggvitor
1 3/4 dl socker
3 dl grädde
frukt eller bär, färska eller frusna
Vispa äggvitorna till hårt skum, vänd ner sockret. Bred ut på olja bakplåtspapper i 150 grader ca 10 minuter i mitten av ugnen.
Låt marängbotten kallna. Vispa ca 3 dl grädde och blanda med frukt. Bred ut över marängbotten och rulla ihop till en rulle. Låt frysa. Ta fram den i god till innan den ska serveras. Den ska serveras "halvfryst".
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar