4 portioner
1 grillad kyckling eller motsvarande mängd kycklingfiléer tillagade i ugn eller stekpanna
75 g margarin
2 msk fransk senap
2 msk soja
1,5 msk grovstött grönpeppar (eller hälften grönpeppar - hälften rosépeppar)
2 dl vispgrädde (använd lite mjölk om du vill att såsen ska bli lite magrare, ca 1/3 mjölk, 2/3 grädde)
Blanda ihop alla ingredienser utan kycklingen och låt sjuda några minuter. Lägg kycklingen, skuren i ganska små bitar, i såsen och låt stå några timmar innan servering. Låt koka upp precis innan grytan ska serveras. Servera med ris och sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 portioner 4 hg pasta ca 4-5 hg kycklingfilé smör + olja att steka i 2 st vitlöksklyftor 1 dl vitt matlagningsvin ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
När dagis hade avslutningsfest blev vi bl a bjudna på en kaka som var ungefär som denna - fantastiskt god enligt mig - och jag kunde inte l...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar